Gamma Honda bij Honda Brussels, officieel dealer Honda in Brussel-Zaventem

Honda Francorchamps

Lozenberg 13
1932 Zaventem
+32(0)2 718 06 83
info@francorchampsgroup.be

Openingsuren verkoop:

Maandag-vrijdag: 9u tot 18u30
Zaterdag: 9u tot 17u
Gesloten op zondag en feestdagen

Openingsuren naverkoop:

Maandag-vrijdag: 8u tot 18u30
Zaterdag: 8u tot 14u30
Gesloten op zondag en feestdagen

Beste klanten, beste partners,

We hopen dat u en al uw dierbaren gezond zijn en blijven.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die het Overlegcomité van de Federale overheid vrijdagavond heeft afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus, informeren wij u dat we onze leveringsactiviteiten van uw nieuwe voertuigen, onze aftersales-activiteiten (onderhoud, bandenwissel en carrosserie) blijven verder zetten en onze magazijnen onderdelen zullen open houden.

Alle afspraken met betrekking tot het onderhoud en de herstelling van uw voertuig zullen strikt nageleefd worden volgens de maatregelen en met strengere gezondheidsinstructies.

Gedurende deze periode kan u ons steeds op de gebruikelijke telefoonnummers bereiken voor elke afspraak en bestelling van onderdelen, onze teams blijven gemobiliseerd en tot uw dienst.
De team van uw Honda dealer van de GMS Group.
Respecteer de maatregelen, wees voorzichtig en bescherm uzelf en anderen.
Uw aftersales-teams.

Bedankt voor uw begrip

Honda GMS Group

HONDA Francorchamps, UW HONDA-DEALER NIEUWE EN 2DEHANDSE HONDA'S AUTO'S DICHTBIJ BRUSSELOns Honda dealershop ligt in Zaventem, op een steenworp van Brusse. We verwelkomen zowel particulieren als business klanten voor Honda wagens en 2dehandswagensn alle merken. Onze verkoopmedewerkers zullen u ook graag de beschikbare financieringsmogelijkheden toelichten, of uw huidige auto schatten.

Ons after-sales team streeft er dag na dag naar om u de beste service voor uw voertuig te bieden. Onze garage zal uw auto reviseren en repareren volgens de hoogste Honda-kwaliteitsnormen. Onze reserveonderdelenshop biedt banden, interieur- en exterieuraccessoires en originele onderdelen. Onze garantieverlengingen en onderhoudscontracten zorgen ervoor dat u in een goed onderhouden auto rijdt en beschermt u tegen onaangename verrassingen. Onze ondersteuningsoplossingen en ons mobiliteitsaanbod garanderen dat u altijd en onder alle omstandigheden mobiel blijft.

Of u nu een particulier of een professionele klant bent, ons verkoopteam helpt u in uw zoektocht naar een geschikte wagen, en nieuwe Honda, of een 2dehandswagen alle merken. We boeken graag een proefrit om u te helpen het rijplezier van uw toekomstige auto te ontdekken.

Honda Brussels, officieel dealer Honda in Brussel-Zaventem
Honda Brussels, officieel dealer Honda in Brussel-Zaventem
Honda Jazz Hybrid

DENK JAZZ, DENK HYBRIDE

Bekijk de geheel nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar - beide met een geavanceerde hybride aandrijflijn. Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwste toevoegingen aan de Honda Hybrid-familie.

Honda-e

EEN DROOM WAARGEMAAKT

Het is hier, de gloednieuwe, elektrische Honda e - onze droomauto voor een groenere toekomst. Toonaangevend met geavanceerde technologieen, neemt hij ons mee op weg naar een nieuw tijdperk van emissievrij rijden.

Honda Civic
Honda HRV
Honda CRV
Honda Jazz