gamme Honda Francorchamps, distributeur officiel de Honda a Bruxelles-Zaventem

Honda Francorchamps

Lozenberg 13
1932 Zaventem
+32(0)2 718 06 83
info@francorchampsgroup.be

Openingsuren verkoop:

Maandag-vrijdag: 9u tot 18u30
Zaterdag: 9u tot 17u
Gesloten op zondag en feestdagen

Openingsuren naverkoop:

Maandag-vrijdag: 8u tot 18u30
Zaterdag: 8u tot 14u30
Gesloten op zondag en feestdagen

gamme Honda Francorchamps, distributeur officiel de Honda a Bruxelles-Zaventem

HONDA Francorchamps, UW HONDA-DEALER NIEUWE EN 2DEHANDSE HONDA'S AUTO'S DICHTBIJ BRUSSELOns Honda dealershop ligt in Zaventem, op een steenworp van Brusse. We verwelkomen zowel particulieren als business klanten voor Honda wagens en 2dehandswagensn alle merken. Onze verkoopmedewerkers zullen u ook graag de beschikbare financieringsmogelijkheden toelichten, of uw huidige auto schatten.

Ons after-sales team streeft er dag na dag naar om u de beste service voor uw voertuig te bieden. Onze garage zal uw auto reviseren en repareren volgens de hoogste Honda-kwaliteitsnormen. Onze reserveonderdelenshop biedt banden, interieur- en exterieuraccessoires en originele onderdelen. Onze garantieverlengingen en onderhoudscontracten zorgen ervoor dat u in een goed onderhouden auto rijdt en beschermt u tegen onaangename verrassingen. Onze ondersteuningsoplossingen en ons mobiliteitsaanbod garanderen dat u altijd en onder alle omstandigheden mobiel blijft.

Of u nu een particulier of een professionele klant bent, ons verkoopteam helpt u in uw zoektocht naar een geschikte wagen, en nieuwe Honda, of een 2dehandswagen alle merken. We boeken graag een proefrit om u te helpen het rijplezier van uw toekomstige auto te ontdekken.

Honda Brussels, officieel dealer Honda in Brussel-Zaventem
Honda Brussels, officieel dealer Honda in Brussel-Zaventem
Honda Jazz Hybrid

DENK JAZZ, DENK HYBRIDE

Bekijk de geheel nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar - beide met een geavanceerde hybride aandrijflijn. Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwste toevoegingen aan de Honda Hybrid-familie.

Honda-e

EEN DROOM WAARGEMAAKT

Het is hier, de gloednieuwe, elektrische Honda e - onze droomauto voor een groenere toekomst. Toonaangevend met geavanceerde technologieen, neemt hij ons mee op weg naar een nieuw tijdperk van emissievrij rijden.

Honda Civic
Honda HRV
Honda CRV
Honda Jazz